,

Swedemount skriver nytt sponsringsavtal med Hanna och Elvira Öberg

PRESSMEDDELANDE – 4 JANUARI 2023 12:13

Swedemount, som utvecklar och tillverkar outdoor- och funktionskläder för elit-idrottare och motionärer, fördjupar sitt samarbete med svenskt skidskytte genom att skriva ett nytt sponsoravtal med Hanna och Elvira Öberg. Systrarna är några av våra mest folkkära vinteridrottare och har tillsammans vunnit i stort sett allt man kan vinna; VM och OS, Bragdguldet, Victoriapriset och Jerringpriset.

Både Hanna och Elvira är lysande stjärnor på skidskyttehimlen och tillsammans med Swedemount kommer man att inspirera till en aktiv livsstil. Under säsongen kommer vi bli bjudna på inblickar i hur en idrottare i den absoluta världstoppen tränar och tänker. Swedemount skrev under 2022 på ett nytt fyraårsavtal med Svenska Skidskyttelandslaget och har bland annat utvecklat nya tävlingsdräkter tillsammans med de aktiva.

Förutom att Hanna och Elvira ska tävla i landslagets kläder från Swedemount, kommer dom att använda kläder från outdoor- och träningskollektionen privat. Syskonen kommer även att fortsätta vara en del av designteamet som utvecklar nya produkter.

– För oss betyder det väldigt mycket att Hanna och Elvira vill vara en del av vårt team, säger Reinert Sörensson, grundare av Swedemount. Det är ytterligare en bekräftelse på att våra kläder håller vad de lovar vad gäller kvalitet, design och funktion för prestationsidrotter på högsta nivå. Systrarnas starka personligheter passar helt enkelt perfekt ihop med vårt varumärke.

– Vi förstår att alla inte har möjlighet att vara elitmotionärer men vi kan alltid erbjuda likvärdiga plagg som toppåkarna. Kvalitet, funktion och design behöver inte alltid vara dyrt. Med små medel har vi tagit fram plagg som är perfekta för alla som gillar ett aktivt liv, fortsätter Carl Nero, Marknadschef på Swedemount.

Många av de lösningar som utvecklas för elitidrottarna återfinns också i Swedemounts funktions- och outdoorkläder för vanliga motionärer och friluftsmänniskor.

Om Swedemount
Swedemount grundades i Grebbestad 1991. Vi producerar funktionskläder och ryggsäckar för hela familjen med fokus på kvalitet och värde för pengarna . Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som hjälper våra kunder att leva ett aktivt liv och att nå sina individuella mål. Våra plagg används idag av både elitidrottare och aktiva fritidsutövare. Kollektionerna består av kläder för årets alla årstider och omfattar både herr, dam och barn.